eTwinnig Projesine Katıldık. Öğretmen ve Öğrencilerimiz Kendilerini Tanıttı

"Matematikleyelim mi?" eTwinning projesine katıldık.

10.11.2020 790

Okulumuz Matematik Öğretmeni Oğuz ÖZTEKİN'in danışmanlığında öğrencilerimiz Rümeysa Y., Yağız B., Deniz E., Ali Aslan E. ve Emirhan S.'nin katıldığı eTwinning projesinde öğrencilerimizin Matematik dersini zor bir ders diye nitelendirme ön yargısını kırarak günlük hayatımızdaki basit etkinliklerle matematiksel düşünme becerilerinin farkındalığına varmalarını sağlamayı; motivasyon, başarı ve işbirliğini arttırmayı hedeflemekteyiz.

Proje kapsamında öğretmenimiz ve öğrencilerimiz Plotagon uygulamasını kullanarak kendilerini tanıtan ve projedeki hedeflerini anlatan bir tanıtım videosu hazırladılar.

Ayrıca okul tanıtım videomuzu da ekleyerek projedeki ortaklarımıza okulumuzu tanıttılar.

Bu vesileyle öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.