Kumburgaz Mehmet Erçağ Anadolu Lisesi

Vizyon: Mezun olduğunda sektörde kendine yer edinebilecek gerekli mesleki bilgi ve beceriye sahip öğrenciler yetiştirerek eğitim ve öğretimde örnek alınan bir okul olmak.

Misyon: Anayasımızda belirtilen Atatürk Milliyetçiliği ile Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, akıl ve bilimin aydınlığında bilimsel düşünmeyi temel alan, kendi kendine öğrenebilen, sorgulayan, sorumluluk alan, kendine güvenen, sorunlara çözüm üretebilen, milli, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen gençleri sevgi-saygı temelinde evrensel değerlerle ruhen ve bedenen sağlıklı yetiştirerek üst eğitim kurumlarına ve hayata hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 09.00-16.05
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce Almanca
Servis Bilgisi: var
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Puansız
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0212) 884 10 80

WEB - https://kumburgazal.meb.k12.tr

Adres - Yenimahalle Mh. Recep Yazıcıoğlu Cad. No 28 Kumburgaz Büyükçekmece / İSTANBUL

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :4
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Silivri Birlik otobüsleri ya da okul servisleriyle ulaşım sağlanmaktadr.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Büyükçekmece 9 Km İstanbul Merkez 35 Km