eTwinning'te Eğlenceli Bir Projeye Daha Katıldık

Evdeyim Eğlenebilirim (Catch Fun at Home) eTwinning projesine katıldık.

27.12.2020 742

Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Ünsal DOĞU, İtalya ve Tunus'tan öğretmenlerin de yer aldığı Evdeyim Eğlenebilirim (Catch Fun at Home) adlı eTwinning projesine katılmış olup okulumuz öğrencilerinden Ufuk SATIR, Refik Mert KÜÇÜK, Betül AKCANCA, Gürkan SARI ile proje kapsamında çalışmalar yapacaktır. Projenin hedefi, pandemi döneminde evde kaldığımız bu süreçte öğrencilerimizin elektronik aletlere bağlı kalmadan evde yapacakları etkinliklerle eğlenebileceklerini göstermektir.

Öğrencilerimiz ayrıca okul tanıtım videosu da hazırlayarak projedeki ortaklarımıza okulumuzu tanıttılar. Ocak ayı etkinlikleri ve hedefler ekte bilgilerinize sunulmuştur. Bu vesileyle öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

27-12-202027-12-202027-12-2020