Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Gündem Maddeleri

30.10.2023 133

TÜM VELİLERİMİZE DUYURU

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI DUYURU VE GÜNDEMİ

Okulumuzun 2023-2024  Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurulu ve Veli Toplantısı 04/11/2023 Cumartesi günü saat 11.00'da okulumuz konferans salonunda  aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda yapılacaktır. Tüm velilerimize ve ilgililere duyurulur. Kaliteli bir eğitim ortamının oluşturulması siz değerli velilerimizin katılımlarıyla mümkün olacaktır.

İlginizi ve katılımınızı önemle rica ederim.

Mehmet Emin KURUMAHMUTOĞLU

Gündem Maddeleri;

1-Haziran listesinin velilerce imzalanması.

2-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ nın okunması.

3-Okul Müdürü Mehmet Emin KURUMAHMUTOĞLU’nun açılış konuşması.

4-Divan Kurulu seçimi.

5-Yönetim Kurulu Çalışma Raporunun okunması.

6-Denetleme Kurulu Raporunun okunması.

7-Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporunun görüşülmesi ve ibrası.

8-Yönetim Kurulunun seçimi (5 asil, 5 yedek-veli)

9-Denetleme Kurulunun seçimi (1 asil, 1 yedek-veli)

10-Genel Kurulca Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulunun yetkilendirilmesi.

11-Oluşturulan Tahmini Bütçenin genel kurula sunulması

12-M.E.B.’ nın İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği Madde: 9’ a göre; “Öğrencilerin Sosyal Etkinlik Çalışmalarına Yardımcı Olacak Gönüllü Velilerin Seçimi”

13-Dilek ve temenniler.

14-Kapanış.